Välkommen till oss

Vi representerar några producenter, som lever efter grundkonceptet ”hållbarhet,– god design, vilsamt för ögon och öron”. Olika lösningar som passar för möten och konferens, utbildning och offentliga miljöer av olika slag som restaurang/hotell etc. Allt för att FORMA en god miljö på din arbetsplats.

Vi jobbar med danska  Randers&Radius där fokus ligger kring flexibla lösningar för konferens, kantin, utbildning, sal-sittningar, små och stora möten etc. I samma danska by finns också Jensen Plus  som har många fina lösningar kring arbetsbord och konferensbord och kan erbjuda många val i udda storlekar och specialfärger. Vidare har vi många fina stolar, bord, rockhängare och accessoarer från italienska Rexite, holländska Cascando och vanEsch som till stora delar finns på lager hos vår danska samarbetspartner Arnesco.

Sedan en tid jobbar vi också med italienska ICF Office Furniture med många fina stolar för konferens, möten, hotell restaurang etc, bl a i en fin "mesh"-teknik som ger ett luftigt och lätt intryck. Vidare samarbetar vi med italienska SEGIS där du hittar fina lösningar kring stolar till canteen-/konferens samt soffor och fåtöljer för kontor och hotell. Och spanska STUA som jobbar med en design som de själva kallar "mediterranean design with scandinavian touch" - mycket fina stolar och bord för hotell/restaurang museer etc.

Tveka inte att kontakta oss oavsett fundering kring storlekar, färger, utföranden, bilder, priser, testrapporter, teknisk information m m eller för att få tag i prover för ett projekt.

Det är alltid roligt och stimulerande att kunna hitta nya lösningar och produkter som hamnar rätt, oavsett om det är ett litet eller stort projekt. Vi är glada att vi får ha ett fint samarbete med duktiga designers och producenter som vill vara med och FORMA vår framtid.

Med vänlig hälsning
Viola & partners